Der foregår utroligt mange spændende events i Hvide Sande

Der foregår utroligt mange spændende events i Hvide Sande

Events

Der foregår utroligt mange spændende events i Hvide Sande og omegn gennem hele året. Der er virkelig noget for enhver smag, interesse og alder. Mange events er tilbagevendende begivenheder, så mange har det som en fast tradition at deltage i disse events.

For blot at nævne nogle få: North Sea Tri er triatlon i den barske vestjyske natur, hvor deltagerne kommer gennem byen og havnen, gennem klitlandskabet og ud på stranden.

I Kunstnerkoloni i juni arbejder danske og internationale kunstnere i de åbne værksteder i Tyskerhavnen.

Besøg på et lokalt whiskydestilleri, hvor man under en guidet tur kommer helt tæt på alle processer ifbm. produktionen af whisky. Der kan afsluttes med en whiskysmagning.

Sildefestival

Når silden trækker ind i Ringkøbing Fjord for at gyde, fejres det med Sildefestivalen i Hvide Sande i maj. Festivalen er landets største lystfiskerkonkurrence, det uofficielle VM i sildefiskeri.

Læs mere om Sildefestival

Fiskeauktionen

På fiskeauktionen for turister kan I komme med på en guidet tur i fiskeauktionen i Hvide Sande. På fiskeauktionen oplever man, hvordan de friskfangede fisk via prisfastsættelse og salg kommer fra lastrum til lastbil.

Læs mere om Fiskeauktionen

Waterz

Waterz er et internationalt arrangement inden for water board-sportsgrene som windsurfing, kiteboarding, wakeboarding, havkajak og stand up paddle. En række sportslige aktiviteter udført under de barske, udfordrende forhold på den jyske vestkyst.

Læs mere om Waterz