Shopping i Hvide Sande

Handelsliv i Hvide Sande

Shopping i Hvide Sande

Hvide Sande og regionen er kendetegnet ved et rigt handelsliv og mange spændende butikker.

I Hvide Sande by kan du selvfølgelig shoppe lækkert tøj fra en række tøjbutikker. Her er også butikker med spændende brugskunst, gaveartikler samt alt til hjemmet. Sportsudstyr og surfeudstyr finder du selvfølgelig også i byen. Der er flere supermarkeder, blandt andet på havnen.

Køb ind fra a til z

Det kan også anbefales at besøge byerne omkring Hvide Sande, når man skal handle. Ud over de mange traditionelle butikker, såsom tøjbutikker og supermarkeder, er det ikke svært at opdage hyggelige pottemagerier eller spændende interiørbutikker. Brugskunsten har også gode kår rundt omkring i området. Gå på opdagelse i butikkerne, der fremstiller ravsmykker og ting med rav. Er I på jagt efter økologiske madvarer eller egnsdelikatesser, så bliver I heller ikke skuffede. I kan også sagtens støde på gårdbutikker med gode varer til fornuftige priser. Køb brød og kager fra et af de mange bagerier. Ja, skulle man have lyst til at shoppe igennem i outlets, så kan man også det.

Et besøg i et Vesterhavsrøgeri er næsten også et must. Her er fyldt med friske lækre fisk og mange andre af havets delikatesser, blandt andet tilberedt til at spise på stedet.

Også kræmmermarkeder bliver der afholdt hvert år i regionen, fx stort Bagagerumsmarked i Søndervig.