Hvide Sande har rig adgang til naturens spisekammer

Hvide Sande har rig adgang til naturens spisekammer

Kulinariske oplevelser

Placeringen ved hav, fjord, og klit sørger i sig selv for, at der er rig adgang til naturens spisekammer.

Man gør på egnen meget ud af at fremstille mad og produkter af lokale råvarer, som er af virkelig høj kvalitet.

Friske fisk fanget af flittige ildsjæle på havet, hurtig videre levering og dernæst lækkert tilberedt på byens spisesteder og røgerier.

Vi synes bestemt, byens mange gode spisesteder er værd at nævne og fremhæve, og vi vil benytte enhver anledning til at anbefale disse.

Kulinarisk madfestival

Hvert år i august er der Kulinarisk madfestival i Hvide Sandes Auktionshal med en række boder, hvor lokale og regionale producenter sælger deres kulinariske delikatesser. Bisonkød, sennep, øl, krydderolier, balsamico, pølser og ost er bare noget af alt det, udstillerne har med den weekend.

Kommandobroen

Direkte på havnekajen ved slusen finder I restaurant Kommandobroen, der primært serverer retter baseret på årstidens fisk og skaldyr fra Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Men der er også meget andet på menukortet, der kan friste. Restauranten har også egen delikatesse der byder på mange lækkerier fra Vestkysten.

Besøg Kommandobroens hjemmeside

Under Broen

Under Broen ligger helt ned til kajen i Hvide Sande og har en fantastisk panoramaudsigt. Der serveres eksklusive fiske- og stegeretter. Fisken er friskfanget og dagligt leveret fra auktionen.

Besøg Under Broens hjemmeside

Hvide Sande Røgeri & Spisested

I Hvide Sande Røgeri tæt ved havnen kan man i Spisestedet få spændende hjemmelavede fiskeretter. Langt hovedparten af retterne kommer direkte fra eget fiskeskæreri og røgeri. Kødretter fås også. I butikken bugner det med herlig fisk, som Hvide Sande Røgeri henter på fiskeauktionen i Hvide Sande, Thyborøn og Hanstholm. Der er egen delikatesseafdeling i butikken med varer af høj kvalitet.

Besøg Hvide Sande Røgeriets hjemmeside

Bella Italia

Bella Italia tæt ved havnen i Hvide Sande serverer alle de traditionelle italienske varme retter samt frokostretter til en favorabel frokostpris. Bella Italia ligger tæt ved svømmehallen og Fiskeriets Hus i Hvide Sande, så stedet ligger ideelt til efter et besøg disse steder.

Besøg Bella Italias hjemmeside

Cafe Marina

Cafe Marina har masser af smuk udsigt til havnen. Hvad enten man sidder indenfor i restauranten eller udenfor på balkonen eller den store terrasse. Stedet serverer mange forskellige retter, alt fra populære steakretter til de klassiske fiskeretter, dansk smørrebrød og det mere frokostlette. Altid noget lækkert for store og små.

Besøg Cafe Marinas hjemmeside

Strandkroen

Strandkroen ligger centralt i Søndervig, 200 m fra Vesterhavet, og serverer delikatesser fra både fjord og hav. Alt er hjemmelavet med friske råvarer og med både et dansk og fransk præg på maden. Skøn terrasseservering.

Besøg Strandkroens hjemmeside

Sandgården

I den gamle velrenommerede badeby Søndervig, på vejen til Vesterhavet, ligger Sandgården. Med servering inde og udenfor på terrassen er rammerne godt lagt. Frokostkort, eftermiddagskaffe og aftenkort med valgmulighed mellem en række menuer eller a la carte. Mad på et gastronomisk højt plan tilberedt med finesse og akkuratesse.

Besøg Sandgårdens hjemmeside