X

Stranden i Hvide Sande - klitter, sand og vand

Stranden

Klitter, sand og vand. Hvide Sandes brede hvide sandstrande indbyder til afslapning og friluftsliv for alle aldre ─ året rundt.

Forlængelsen af kunstværket Vestledet i Hvide Sande gør det nu nemt for alle at komme helt ned til stranden, også barnevogne, kørestole m.m.

Hvide Sandes strande giver jer mulighed for en herlig dukkert i det brusende Vesterhav.

De mange muligheder

Stranden er ikke kun til at ligge på eller gå i vandet fra. Nyd udsigten og løb en tur i frisk luft og få vind i håret. Intet er så skønt som en rask travetur ved havet, på alle tider af året. Vestkystens strande er perfekte til at bygge fine sandslotte. Flyv med drager. Eller hvad med en gang beachvolley? Når du rider på stranden, er du i tæt kontakt med naturen. Surfing ved Vesterhavet er eftertragtet blandt kendere. Også rigtig spændende at kigge på som tilskuer.

Lange brede strande med fint sand og rent vand finder I desuden ved blandt andet Søndervig Strand, Nørre Lyngvig Strand og Bjerregård Strand. De dejlige strande ved Ringkøbing fjord er bestemt også et besøg værd.

Appetitten bliver skærpet, når man er på stranden. Pak picnickurven og tag den med på stranden. Eller spis et dejligt måltid på et af spisestederne i nærheden.