Vandsport i Hvide Sande

Vandsport i Hvide Sande

Vandsport og strandliv

Området ved Hvide Sande egner sig fortrinlig til vandsport, vandreture og strandliv. Lange brede hvide strande, klitlandskab og skummende bølger er oplagte forhold, som bliver udnyttet af lokale og tilrejsende året igennem. Er der noget, du godt vil lære for at kunne begå dig i naturen, har Hvide Sande instruktørerne. Nord og syd for byen ligger bl.a. de to kendte windsurfercentre West Wind Nord og Syd med diverse vandsportskurser.

Vesterhavets vildskab og drive eller Ringkøbing Fjords noget mere stille gemyt. Hvide Sande-området er et mekka for vandsport. Surfing, windsurfing, kitesurfing, Stand Up Paddling. Der kommer udøvere fra hele Europa til det populære vandsportssted. Både nybegyndere og viderekomne kan boltre sig i vandet ved Hvide Sande.

Masser af spændende vandsportskurser

I de fire West Wind-surfcentre i Hvide Sande-området kan I komme på forskellige surf-kurser og leje udstyr. West Wind Hvide Sande Syd og West Wind Hvide Sande Nord instruerer i surfing, kitesurfing, windsurfing og Stand Up Paddling.

På Hvide Sandes wakeboardbane Kabelpark kan I dyrke boardsport. Der er forskellige rails, bokse og kickers.

I Ringkøbing Fjord ligger mulighederne godt til rette for at stå på vandski og wakeboard samt at sejle med kajak. På Skjern Å kan man nyde naturen fra en kano.

Børn og vandsport i Hvide Sande

Børn har også stor glæde af vandet omkring Hvide Sande. Et godt sted at starte er fjorden, der er mere stille, og hvor alle kan bunde mange meter ud på sandbunden.

Hele familien kan altså leje udstyr til vandsport og modtage undervisning og instruktion af uddannede instruktører. I kan også få at vide, hvor de bedste surfspots ved Hvide Sande er, alt efter niveau. Så hele familien kan nyde godt af de optimale forhold for vandsport på forskellige niveauer.